AcasăSPORTTorje vrea sa joace titular cu AC Milan!

Torje vrea sa joace titular cu AC Milan!

Gabi a fost in forma la partida cu Fiorentina

Dupa ce a marcat primul gol in Serie A, impotriva Fiorentinei, fostul jucator al lui Dinamo asteapta convocarea pentru intalnirea cu marele AC Milan.

Gabi a fost in forma la partida cu Fiorentina

Francesco Guidolin a fost incantat de prestatia lui Gabriel Torje din partida cu Fiorentina (scor 2-3), asta desi gruparea din Udine nu a reusit sa se impuna pe „Artemio Franchi”, duminica, in Seria A. Fostul dinamovist a intrat pe parcursul celei de a doua reprize si a reusit sa marcheze primul gol in tricoul lui Udinese. “Am fost putin obositi. Daca reuseam sa inscriem la ocaziile avute poate am fi castigat. Au fost multe greseli personale care ne-au afectat jocul cu Fiorentina. O sa ne analizam erorile in vederea meciului viitor, cu AC Milan”, a declarat Torje, care este gata sa dea totul la antrenamente pentru a evolua titular impotriva milanezilor, dupa ce, in meciul tur (scor 1-1) a fost folosit de antrenor in primul „11”.

Torje vrea sa se lupte din nou cu Van Bommel

Udinese se afla pe locul trei, in urma lui Juventus si AC Milan, si lupta pentru un loc in editia viitoare a Champions League.

author avatar
Sebastian Stan
449 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger