AcasăSPORTTorje - primul gol. Granada - prima victorie

Torje – primul gol. Granada – prima victorie

Gabi, in culmea fericirii dupa golul reusit

Mijlocasul Gabriel Torje a marcat, ieri, primul sau gol de cand s-a transferat in Primera Division. Romanul a punctat in victoria obtinuta de Gransda, 2-1 , pe teren propriu, cu Celta Vigo.

Gabi, in culmea fericirii dupa golul reusit

Internationalul roman, aflat inca in proprietatea gruparii Udinese, dar imprumutat in acest sezon in Andaluzia, a reusit cel mai bun meci al sau de la sosirea in campionatul spaniol.

Torje a fost imbratisat de toata echipa la prima reusita in Spania

Ieri, Gabriel Torje a „scos” un penalty si a marcat un gol (primul de cand imbraca tricoul Granadei) in victoria cu 2-1 in fata nou-promovatei Celta Vigo. De altfel, si pentru Granada a fost o premiera, succesul de pe „Estadio Nuevo Los Cármenes” fiind primul din actuala stagiune, trupa antrenata de Juan Antonio Anquela avand doar doua puncte pana la duelul cu Celta.

Romanul a produs un penalty si un gol in duelul cu Celta

Fostul dinamovist a obtinut o lovitura de la 11 metri in minutul 10, valorificata de Siqueira, pentru ca sapte minute mai tarziu sa marcheze dupa o centrare excelenta venita de la acelasi de Siquieira. Torje a fost schimbat in minutul 61, romanul fiind aplaudat la scena deschisa.

author avatar
Sebastian Stan
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger