AcasăSPORTTorje, la Hamburg pentru 5 milioane de euro

Torje, la Hamburg pentru 5 milioane de euro

Torje a marcat noua goluri in 29 de selectii la echipa nationala

Una dintre marile dileme ale lui Victor Piturca pentru dubla cu Ungaria si Turcia, din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal, va fi rezolvata de oficialii clubului german care sunt gata sa-l inregimenteze pe fostul dinamovist.

Torje a marcat noua goluri in 29 de selectii la echipa nationala

Selectionerul Romaniei mizeaza pe 16 stranieri pentru meciurile cu Ungaria si Turcia, iar selectia facuta arata ca pentru postul de mijlocas dreapta titularul va fi ales dintre Gabriel Torje si Banel Nicolita. Cum niciunul nu a apucat sa joace in ultima vreme, Victor Piturca avea o mare bataie de cap, dar, in cele din urma, tehnicianul este gata sa parieze pe fostul dinamovist. Avantajul dinamovistului il reprezinta negocierile pe care le poarta intens cu Hamburg. Posibilul transfer ii asigura un salariu consistent, dar si postul de titular la nationala.

Nemtii sunt gata sa dea 5 milioane de euro pe fotbalist, aproximativ aceeasi suma cu care Udinese l-a achizitionat de la Dinamo. Desi Nicolita s-a recuperat complet dupa o accidentare grava, jucatorul lui St. Etienne a evoluat rar, iar Piturca se teme ca la fostul stelist se va resimti mai mult lipsa meciurilor jucate, mai ales ca Banel a jucat doar 28 de minute pentru nationala in 2013, in timp ce Torje a fost titular constant.

author avatar
Cristi Ionita
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger