AcasăSPORTToate tunurile pe Sharapova

Toate tunurile pe Sharapova

Rusoaica a ajuns “persona non grata” dupa tertipurile folosite pentru victorii

Faptul ca Maria Sharapova are foarte putini fani in randul jucatoarelor, se stie deja. Dar dupa manevrele de la US Open are si mai putini, spre deloc. Tertipurile la care apeleaza in timpul partidelor si faptul ca s-a dopat au facut-o pe rusoaica „persona non grata”.

Rusoaica a ajuns “persona non grata” dupa tertipurile folosite pentru victorii

Timea Babos, adversara de miercuri din turul secund de la US Open, a declarat la final ca adversara sa nu ar fi avut ce sa caute pe tabloul principal de la Flushing Meadows.

Toleranta 0 pentru trisori

„Este o frauda si nu cred ca trisorilor ar trebui sa li se permita sa joace acest sport”, a repetat in ultimele luni Eugenie Bouchard, atunci cand a fost intrebata de revenirea Sharapovei in turnee. Putine sportive din circuit o simpatizeaza pe Maria, insa cele mai multe au un discurs „politically correct”. Halep, de pilda, a vorbit dupa finalul meciului din turul 1 de tertipurile la care apeleaza rusoaica, concluzionand amar „asa face ea mereu, m-am obisnuit”, insa adversara din turul doi a avut un discurs similar cu Bouchard. Concret, Babos a spus raspicat ca Sharapova nu ar fi trebuit sa primeasca un wildcard din partea organizatorilor. „Toleranta 0 pentru trisori” este mesajul din spatele discursului sportivei maghiare. „Cred cu tarie ca e nedrept sa ii acorzi un wildcard Sharapovei. Inteleg logica din spatele unei astfel de decizii, insa sunt multi alti jucatori care ar fi meritat sa fie pe tablou in locul ei. Stiu ca sunt o multime de sportivi din SUA foarte tineri si talentati, iar pentru cariera lor ar fi fost mai important sa primeasca un loc pe tabloul principal al unei asemenea competitii”, a spus Babos, la conferinta de presa de dupa confruntarea cu Sharapova.

author avatar
Nicole Ionescu
465 afisari

1 COMENTARIU

  1. O contesta jucatoarele care nu se pot ridica la nivelul ei. Cine este Eugenie Boucard la urma urmei? Cat priveste pe Simona Halep ce sa mai vorbim ? Halep ar trebui sa taca ca este departe de valoareaa marilor jucatoare de tenis tip Sharapova ? Cat priveste suporterii sau „fanii” Mariei Sharapova s-a vazut ca sunt foarte foarte multi in tribunele de la US OPEN.
    Asa ca terminati cu manipularea si cu invidia la merile jucatoare de tenis.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger