AcasăSPORTToate tunurile indreptate asupra lui MM Stoica

Toate tunurile indreptate asupra lui MM Stoica

Mihai Stoica vrea arbitri straini si la meciurile amicale

Mai multi spectatori de la tribuna oficiala a stadionului din Giulesti sustin ca Mihai Stoica, managerul clubului Steaua Bucuresti, este vinovat pentru incidentele care s-au petrecut la derby-ul Rapid – Steaua.

Ioan Taban, presedintele clubului Rapid, a fost primul care a declarat ca managerul Stelei a apelat la „trucuri mizerabile” pentru a tensiona si mai mult un meci disputat intr-o atmosfera extrem de incinsa.

De aceeasi parere este si fostul international Danut Lupu. Prezent in tribuna oficiala la meciul de duminica seara, fostul jucator a precizat ca „Eu nu pot sa-l inteleg pe managerul Stelei. Chiar daca ai comentat inainte de meci, stai cuminte sub copertina si nu iti face nimeni nimic. A facut semne obscene, l-au vazut si stelistii din tribuna, care erau langa mine. El nu a facut altceva decat sa agite spiritele, cu multe zile inainte. Ce a vrut, sa castige cu 3-0, de aia arata scaunele? Este de apreciat ca jucatorii Stelei au intrat pe teren si au vrut sa continue meciul, este foarte frumos din partea lor”.

Interesant este ca si cativa suporteri ai Stelei si-au indreptat atentia catre Mihai Stoica, acestia transmitandu-i managerului echipei, prin intermediul unui site de socializare, ca ar trebui sa renunte la postul pe care il ocupa in organigrama clubului pentru ca „faci culorile clubului de ras, pui o mare pata pe imaginea Stelei, te ocupi numai cu scandaluri, atata tot, in rest ai adus numai jucatori precum Elton, Andrey, Tatu sau Georgievski, fotbalisti care nu ar merita sa joace nici in Liga a doua”.

Chiar si asa, Mihai Stoica se tine tare pe pozitii si afirma ca „eu nu am facut gesturi obscene la adresa rapidistilor. Taban minte cand spune asta”.

author avatar
Cristi Ionita
305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger