AcasăSPORTTiriac vrea sa vopseasca si mingile de tenis!

Tiriac vrea sa vopseasca si mingile de tenis!

Ion Tiriac intentioneaza sa revolutioneze tenisul mondial

Organizatorul turneului de la Madrid este decis sa revolutioneze sportul alb. Intr-o interventie la Radio Monte Carlo, miliardarul roman a declarat ca se gandeste deka ce culoare sa aleaga pentru mingile care vor fi folosite la editiile viitoare ale Mastersului spaniol.

Ion Tiriac intentioneaza sa revolutioneze tenisul mondial

Ion Tiriac nu tine cont de criticile primite dupa ce a hotarat sa vopseasca in albastru zgura de pe terenurile de la Madrid. Din contra, proprietarul Mastersului spaniol se considera un vizionar in tenis si afirma ca toti detractorii sai nu fac altceva decat sa stea in calea progresului: „Unii au dificultati in a accepta schimbarile. Asa a fost de-a lungul istoriei, sa ne reamintim tot scandalul creat atunci cand s-a introdus tie-break-ul. Vedeti dumneavoastra, la US Open, de exemplu, s-a schimbat suprafata de joc de patru ori in ultimii ani. Eu cred ca e bine sa evitam conservatorilor, nu trebuie ca lucrurile sa ramana ca acum 30 de ani (…). Acum, lucrez la culoarea mingilor de tenis. Ma gandesc ca poate fi imbunatatita pentru ca jucatorii si spectatorii sa o vada mai bine. Consider ca este foarte important ca jucatorii sa se gandeasca la fani, la iubitorii acestui sport, deoarece jucatorii vin si pleaca din tenis, dar spectatorii vor fi mereu prezenti acolo, in tribune”.

Cel mai mare contestatar al ideii lui Tiriac este Rafael Nadal, locul 2 mondial in clasamentul ATP, ultimul trecut pe lista criticilor fiind Ivan Lendl, fostul mare campion.

Zgura albastra imbunatateste vizibilitatea

Zgura de la Madrid a fost vopsita in albastru

Ion Tiriac a dezvaluit rezultatele testelor efectuate pe noua suprafata de joc albastra de la Madrid. „Pentru jucatori, vizibilitatea mingii de tenis s-a imbunatatit cu 15%, iar pentru spectatori cu 25%”, sustine omul de afaceri roman.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
436 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger