AcasăSPORTTiriac - Thiess, razboi total pe piata organizarii de evenimente sportive

Tiriac – Thiess, razboi total pe piata organizarii de evenimente sportive

Obisnuiti cu marile performante in sport, romanii incep sa prinda drag si de campioni straini, mai ales de cand ai nostri au dat cu oistea-n gard la fotbal, tenis si handbal (masculin), box, baschet ori gimnastica. Din acest motiv demonstrativele organizate prin tara aduna mii si zeci de mii de spectatori, astfel ca, incet, dar sigur se formeaza o nisa de piata. Iar unde-s bani, hop si „rechinii”!

Ion Tiriac stapneste un imperiu, dar intotdeauna e loc de mai mult, asa-i? Gratulat gratuit cu titlul de „Regele organizarii evenimentelor sportive”, Adrian Thiess are, acum, un rival pe masura, caci din bucata asta vrea o felie si Tiriac, miliardar cu fler cand vine vorba de facut bani.

Cosmin Hodor si Simona Halep, la umbra

Prin intermediul lui Cosmin Hodor, Ion Tiriac muta la Cluj, in zilele de 15 si 16 mai, capitala sportului romanesc.

Adrian ThiessRonnie OSullivan

SportsFestival 2018 inseamna un adevarat regal al tenisului si fotbalului, cu demonstrative care ii vor pune fata in fata pe Goran Ivanisevici, Andrei Pavel si fratii Bob si Mike Bryan. Dincolo, pe gazonul verde al „Cluj Arena” vor calca legende ale Barcelonei impotriva Generatiei de Aur, cu Popescu si Hagi nelipsiti din garniturile de start.

Cine-i Hodor si ce legatura are el cu Halep? Pai, este managerul Simonei (de comunicare si proiecte speciale, adica taie frunze la caini), dar si mana dreapta a lui Tiriac in supercomplexul Stejarii Country Club. Chiar daca am fi tentati sa credem ca numele Simonei Halep este implicat in acest business, realitatea-i cu totul alta, Ion Tiriac coordoneaza si garanteaza succesul SportsFestival 2018.

Adrian Thiess s-a remarcat in piata ca omul ce a reusit sa-l aduca in Romania pe Mihail Gorbaciov, fostul presedinte al URSS, iar in plan sportiv a dat lovitura (financiara si de imagine) prin superamicalul Dinamo – Barcelona, din 2012, meci disputat pe Arena Nationala, din Capitala.

O data cu intrarea in joc a miliardarului Ion Tiriac, putem spune ca piata organizarii de evenimente sportive (si nu numai) primeste o adevarata lovitura, concurenta fiind spulberata de forta si relatiile fostului tenismen.

author avatar
Cristina Elvira
954 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger