AcasăSPORTTiriac o face praf pe Serena Williams, „cu respect”

Tiriac o face praf pe Serena Williams, „cu respect”

”Are 36 de ani si 90 de kilograme”

Omul de afaceri a inflamat presa germana dupa ce le-a criticat pe jucatoarele din circuitul WTA, tintind-o dur si pe Serena Williams.

Are 36 de ani si 90 de kilograme

Ion Tiriac este nemultumit  pentru ca jucatoarele de tenis aduc 25 la suta din veniturile competitiei mixte pe care o organizeaza la Madrid, Masters 1.000 in circuitul ATP si Premier Mandatory in cel WTA, o situatie care nu justifica premii egale la masculin si feminin: “Eu patronez turneul de la Madrid si le ofer aceleasi premii barbatilor si femeilor. Dar banii adusi de femei reprezinta doar 25% din totalul incasarilor”. Intrebat despre Serena Williams, Tiriac a raspuns: „Cu tot respectul, are 36 de ani si 90 de kilograme. As vrea altceva pentru tenisul feminin, as vrea sa mai vad o jucatoare precum Steffi Graf”. Discursul acid al fostului tenismen roman vine la o zi dupa ce i-a reprosat lui Federer ca nu evolueaza la turneele pe zgura, asa cum este si cel de la Madrid. „Roger Federer este cu siguranta cel mai bun jucator din istorie, dar nu se comporta corect! Nu e corect ce mi-a facut! Nu cred ca abordarea sa este una dreapta. Pur si simplu isi alege turneele la care joaca. Este greu de imaginat acest lucru in alte sporturi. Cum ar fi ca Lewis Hamilton sa spuna ca nu merge la cinci curse de Formula 1 pentru ca nu are chef?”, a spus Tiriac pentru Sport Bild.

author avatar
Bogdan Borcea
719 afisari

1 COMENTARIU

  1. Tiriac ar trebui sa se gandeasca la Dn cu coasa, ca ei nu-i poate organiza vanatori si nici n-o poate vana! Are de dat seama pt cate rele a facut!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger