AcasăRecomandariTiriac, invarteala de 200 de milioane de euro la Madrid!

Tiriac, invarteala de 200 de milioane de euro la Madrid!

Miliardarul Ion Tiriac isi lichideaza afacerile din Spania, tara in care presa a scris ca este sub lupa procurorilor pentru „invartelile” facute.

Ion Tiriac, gata de un nou tun financiar

Considerat cel mai bogat roman al momentului, Tiriac vrea sa renunte la turneul Madrid Open! Conform „profit.ro”, fostul mare jucator de dublu poarta negocieri pentru vanzarea licentei la acest turneu, inclus in categoria Masters 1000. Sursa citata estimeaza ca tratativele se duc in jurul sumei de 200 de milioane de euro, valoarea totala a unei competitii de asemenea nivel. La jumatatea anului, Ion Tiriac afirma ca editia din 2015 a Madrid Open a generat un profit de 35 de milioane de euro.
Din cate se pare, Tiriac cauta sa scape de acest turneu si urmare a presiunilor puse asupra lui de sefii ATP si WTA, care i-au transmis ca trebuie sa creasca valoarea premiilor puse in joc. Cu 80%, din cate se pare! Adica, de la 4,2 milioane de euro la 7,4 milioane. La Madrid Open participa cei mai importanti jucatori din tenis, atat de pe tabloul masculin, cat si de pe cel feminin. Putine nume isi permit sa refuze turneul lui Ion Tiriac, unul dintre ele fiind sarbul Novak Djokovici.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
641 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger