AcasăRecomandariTiriac ar putea cumpara Steaua

Tiriac ar putea cumpara Steaua

Puternicul om de afaceri este singurul milionar roman capabil sa salveze Steaua din criza care se intrevede la orizont. Deocamdata, insa, nu se stie daca Gigi Becali este dispus sa negocieze vanzarea clubului.

Ion Tiriac este un excelent manager

Cu toate acestea, Dumitru Dragomir da de inteles ca latifundiarul s-ar putea retrage din fotbal, satul de tot ce i se intampla. De altfel, presedintele Ligii Profesioniste este cel care a aruncat pe piata numele lui Ion Tiriac drept potential cumparator al FC Steaua: „Pericolul mare este ca Steaua sa fie vanduta de Gigi Becali, ascultati la mine ce va spun! Ajungi sa te saturi de multe, la un moment dat, mai ales cand nu esti vinovat. Acum, Gigi este undeva izolat, iar Steaua era bucuria dansului. Se astepta si el ca decizia sa fie mai blanda. Nu stiu ce se va intampla, dar cine mai e nebun ca Becali sa bage bani la fotbal?! Nu vad prea multi oameni in stare sa preia echipa Steaua. Poate Tiriac. Sau vreo companie mare, precum Transgaz, Rompetrol ori Vodafone”.

Nu este pentru prima data cand numele lui Ion Tiriac este vehiculat intr-o posibila tranzactie din fotbal, insa, mereu, fostul jucator de tenis a negat implicarea sa in sportul rege. In plus, Tiriac este recunoscut si ca un mare dinamovist, lucru recunoscut chiar de el.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.946 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger