AcasăRecomandariTiriac a dat lovitura la Madrid

Tiriac a dat lovitura la Madrid

Omul de afaceri roman Ion Tiriac patroneaza in orasul Madrid cel mai puternic turneu de tenis din portofoliul sau (premii totale in valoare de 8 milioane de euro!), iar editia din 2014 se dovedeste a fi una extrem de profitabila.

 

„Caja Magica”, perla turneului „Mutua Masters Madrid”, patronat de Ion Tiriac

„Mutua Masters Madrid” este abia la inceput, insa Ion Tiriac isi poate freca, deja, mainile de bucurie la gandul profitului care-l asteapta dupa terminarea turneului. Conform presei spaniole, competitia s-a bucurat de un interes urias in randul fanilor tenisului, dovada ca tribunele au fost ocupate in proportie de peste 90% la fiecare meci din cele trei zile de turneu. Vanzarea biletelor reprezinta pentru Ion Tiriac a doua sursa de venit importanta, dupa valorificarea drepturilor tv, scriu jurnalistii spanioli, care estimeaza ca „Mutua Masters Madrid”  va genera incasari totale in valoare de 90 de milioane de euro!

 

Ion Tiriac

Turneul la care participa cei mai buni jucatori de tenis din lume, atat din circuitul ATP, cat si WTA, isi desfasoara meciurile principale pe arena „Caja Magica” (noul nume este „Stadionul Manolo Santana”), cu o capacitate de 12.500 de locuri. Celelalte terenuri de tenis pot primi in tribune pana la 3.000 de spectatori.

Federer s-a retras din turneu

Roger Federer

Elvetianul Roger Federer (locul 4 ATP) a anuntat ca se retrage din turneul de la Madrid, invocand motive familiale. „Am decis sa declar forfait pentru a fi alaturi de sotia mea in urmatoarele saptamani, care se anunta pasionante pentru noi. Imi cer scuze in fata fanilor si sper sa revin la Madrid anul viitor. Voi continua sa ma antrenez in apropierea casei mele si abia astept sa ma intorc in circuit”, a scris Federer (foto) pe contul personal de Facebook. Polonezul Lukas Kubot ii va lua locul lui Federer, din postura de „lucky loser”, si va juca impotriva francezului Gilles Simon. Roger Federer si sotia sa Mirka asteapta nasterea celui de-al treilea copil al cuplului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
872 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger