AcasăSPORTTineretul Romaniei? Niste PENIBILI!

Tineretul Romaniei? Niste PENIBILI!

Romanii au fost jaloane in meciul cu Anglia

Finantatorul Stelei vrea sa transfere „toata echipa de tineret a Romaniei”, insa antrenorul Laurentiu Reghecampf nici nu vrea sa auda de un asemenea demers.

Romanii au fost jaloane in meciul cu Anglia

In opinia lui Reghecampf, fotbalistii echipei nationale de tineret a Romaniei nu merita sa imbrace tricoul „ros-albastru” al Stelei, desi patronul Gigi Becali a declarat ca vrea sa cumpere tot lotul Under21. Tehnicianul liderului s-a aratat dezamagit de prestatia jucatorilor pregatiti de Emil Sandoi in meciurile cu Anglia si Franta, cele doua „amicale” de lux ale „tricolorilor” mici: „Mi se pare ceva incredibil sa nu poti sa faci fata la astfel de partide. OK, Franta este o formatie foarte buna, dar nationala noastra sa nu aiba mentalitatea de a intra pe teren sa faca ceva!? Nu imi vine sa cred! Acesti baieti joaca meci de meci in Liga 1. Ceea ce au aratat ei in meciurile astea mi se pare penibil! Pai, degeaba iti faci rost de «amicale» cu Anglia si Franta, daca tu doar faci act de prezenta, intri pe teren ca sa te plimbi! Am vazut 90 de minute, nu pot crede ca tu, ca fotbalist, nu ai ambitie sa joci cu un astfel de adversar! Nu stiu ce se intampla acolo, dar probabil ca ar trebui date niste amenzi, nu stiu, sa nu le mai dea diurna sau ceva de genul asta. Imi pare rau ca Iancu s-a dus la lot, trebuia sa stea acasa si sa-si faca pregatirea”.

In cele doua jocuri, Romania Under21 nu si-a creat nicio ocazie de gol, pierzand ambele intalniri cu acelasi scor, 0-3. Pe teren au fost „vedetele” Constantin Nica (Dinamo), Nicolae Stanciu (FC Vaslui) sau Gabriel Iancu (Steaua).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger