AcasăSPORTTinerețe fără bătrânețe și... meciuri ratate. Cristiano Ronaldo, la capătul puterilor

Tinerețe fără bătrânețe și… meciuri ratate. Cristiano Ronaldo, la capătul puterilor

De-a lungul istoriei, mulți sportivi au încercat să păcălească timpul prin diverse metode. Unul dintre cei mai disciplinați campioni de pe planetă este si va rămâne Cristiano Ronaldo, doar că timpul nici pe el nu îl iartă.

De la regimuri alimentare, odihnă și antrenamente suplimentare, starul portughez le-a făcut pe toate.

În urmă cu puțin timp, Cristiano Ronaldo a dezvăluit dieta care îi menține fizicul perfect. Aceasta este formată din trei mese pe zi și două gustări calculate la virgulă. Există, totuși, și un preparat la care fotbalistul nu poate rezista. Este vorba despre o specialitate portugheză numită bacalhau a bras. Pe româneste, pește cod cu cartofi prăjiți și ouă, o adevarată catastrofă calorică.

Ajuns la 38 de ani, portughezul se confruntă cu oboseala. Pare șocant, dar el a ratat meciul lui Al-Nassr din Liga Campionilor Asiei tocmai din cauza extenuării. Antrenorul Luis Castro a declarat ca „Ronaldo trebuie să se odihnească” și că „nu este pregătit”, în preziua partidei cu Al-Duhail.

Astfel, timpul rămâne neînvins, chiar și în fața celor mai buni.

author avatar
Mihail Ioan
639 afisari

2 COMENTARII

  1. Timpul pe pamant nu iarta pe nimeni. Din clipa in care ne nastem intram intr-un proces continuu de imbatranire ce ne duce spre moartea tot pamanteana. Dincolo insa nu mai e timp. E vesnicie. Ori cu Hristos petrecuta ori cu vrajmasii Lui. Asadar luati aminte cum va duceti viata !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger