AcasăSPORTTimisoara si Baia Mare fac legea in rugby si anul acesta

Timisoara si Baia Mare fac legea in rugby si anul acesta

Timisoara si Baia Mare s-au infruntat in tur pe un teren "imposibil"

RCM Timisoara si Stiinta Baia Mare, campioana si, respectiv, vicecampioana nationala la rugby, sunt cele mai in forma echipe si in actualul sezon al SuperLigii.

Timisoara si Baia Mare s-au infruntat in tur pe un teren "imposibil"

Lider la sfarsitul turului este Stiinta Baia Mare, formatie care a ajuns la 24 de puncte obtinute, din sase meciuri, dupa ce sambata a facut scorul campionatului cu Dinamo, in deplasare, 71-0.

RCM Timisoara este pe locul 2 in SuperLiga, cu 23 de puncte, banatenii incheind si ei prima parte a campionatului cu o victorie zdrobitoare, 45-3 in deplasare, cu Universitatea Cluj.

Steaua Bucuresti, 22 de puncte, este singura formatie care a reusit sa tina pasul cu cele doua forte. „Militarii” s-au impus duminica, pe terenul celor de la CSM Bucuresti, cu 52-22.

De departe surpriza neplacuta a sezonului este Farul Constanta, formatie care a adunat doar 10 puncte din 6 meciuri, in ciuda investitiilor masive facute peste iarna.

Dinamo Bucuresti (9 puncte), Universitatea Cluj (5 puncte) si CSM Bucuresti (4 puncte) intregesc clasamentul din SuperLiga, o competitie care a adunat doar 7 echipe la start, dupa desfiintarea celor de la CSO Pantelimon.

In ciuda faptului ca se intra in Saptamana Mare, spectacolul rugbistic va continua, etapa a opta urmand a programa vineri, 3 mai, meciurile Dinamo – Steaua, CSM Bucuresti – Farul Constanta si Universitatea Cluj – Stiinta Baia Mare.

sursa foto: Facebook RCM Timisoara

author avatar
Cristi Ionita
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger