AcasăSPORTTim Duncan divorteaza dintr-un motiv halucinant - este homosexual!

Tim Duncan divorteaza dintr-un motiv halucinant – este homosexual!

Tim Duncan, unul dintre cei mai iubiti baschetbalisti ai momentului, este in plin proces de divort de sotia sa, Amy.

Daca cei mai multi dintre baschetbalistii din NBA divorteaza pe motiv ca au calcat de prea multe ori pe bec, Tim Duncan se afla in tabara opusa, si la propriu, si la figurat, existand informatii ca vedeta lui San Antonio Spurs este homosexual.

Tim si Amy au inceput procesul de divort inca din perioada in care San Antonio juca finala NBA impotriva lui Miami Heat. Cei doi au cautat sa ascunda stirea, pentru ca baschetbalistul sa-si vada de meciuri, insa acum, la o luna de la finala NBA, ies la iveala detalii halucinante.

Zilele trecute, chiar Amy, sotia lui Tim Duncan, a anuntat ca cei doi divorteaza din cauza comportamentului dubios al baschetbalistului, despre care blondina a spus ca este cel putin bisexual, daca nu chiar homosexual.

Presa de peste Ocean sustine ca cei doi impart domiciliul conjugal, de mai bine de doi ani, cu un bun prieten al lui Tim care i-ar fi si amant acestuia. Baschetbalistul si iubitul sau se cunosc inca din perioada in care Tim Duncan juca pentru Wake Forest University.

Amy recunoaste ca a mai avut relatii sexuale cu sotul ei in ultimii doi ani, dar este de parere ca Tim se culca cu ea doar din „obligatie”.

La 37 de ani, Tim Duncan are un palmares uluitor, inaintasul de 2,11 metri inaltime si 116 kilograme evoluand in NBA, timp de 16 ani, numai la San Antonio Spurs, unde este considerat un adevarat „zeu”.

Cu Spurs, Duncan a castigat de patru ori titlul de campion NBA, fiind in trei dintre cele patru situatii si MVP-ul finalei. Tim Duncan a jucat de 14 ori in NBA All Star Game, fiind desemnat MVP in 2000.

sursa foto: tmz.com

author avatar
Cristi Ionita
831 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger