AcasăSPORTTiger Woods are o iubita noua

Tiger Woods are o iubita noua

Erica Herman , cea mai recenta cucerire a sportivului a purtat o legitimatie rezervata sotiilor sportivilor

Mare campion mare la golf, Tiger Woods a devenit si un mare cuceritor. El schimba damele ca pe ciorapi, ultimile fiind schioarea Lindsey Vonn, hairstilista  Kristin Smith si superbomba sexy Laci Kay Somers.

Erica Herman cea mai recenta cucerire a sportivului a purtat o legitimatie rezervata sotiilor sportivilor

Noua cucerire a lui Woods este Erica Herman care este de fapt fostul manager al restaurantului lui Tiger, The Woods. Erica l-a insotit pe Tiger la turneul Presedintilor, in New Jersey, si, spre deliciul paparazzi, ea a purtat si o insigna rezervata special sotiilor sau iubitelor participantilor. Cei doi au pozat si impreuna cu presedintii invitati, adica cu Barack Obama, George W Bush si Bill Clinton.

Laci Kay Somers l a facut pe Tiger si mai invidiat de barbati decat a reusit sa l faca averea pe care a strans o

Nu se stie inca daca se poate vorbi despre o idila, dar cert este ca Tiger s-a despartit de iubita oficiala, Kristin Smith, in august. Eldrick Tont „Tiger” Woods (nascut pe 30 decembrie 1975)[ este considerat a fi unul dintre cei mai buni jucatori de golf din toate timpurile si unul dintre sportivii cu cel mare venit provenit din sport. Venitul sau anual este apreciat la 100 milioane de dolari si, dupa revista „Forbes Magazine”, el ar fi primul sportiv din lume care a castigat in cariera sa peste 1 miliard de dolari.

author avatar
Catalin Dumitrescu
273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger