AcasăSPORTThierry Henry a semnat cu Sky Sports

Thierry Henry a semnat cu Sky Sports

Henry a cunoscut gloria fotbalistica la FC Barcelona

Fostul international francez Thierry Henry si-a anuntat, ieri, retragerea din fotbal, urmand a deveni consultant pentru postul britanic Sky Sports. Acelasi rol, dar la un alt nivel, pe care-l indeplineste Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Henry a cunoscut gloria fotbalistica la FC Barcelona

„Analist pe 30 de milioane de euro”, scrie „Daily Mail”, care dezvaluie suma astronomica pe care Sky Sports a acceptat sa i-o plateasca lui Henry. „Dupa 20 de ani pe teren, am decis sa parasesc fotbalul profesionist”, a explicat fostul atacant al echipei New York Red Bulls, ultimul club la care a activat. „A fost o calatorie incredibila”, a adaugat „Titi” Henry, multumindu-le suporterilor si fostilor sai coechipieri de la AS Monaco, Juventus, Arsenal si FC Barcelona: „A venit timpul si pentru mine sa merg pe un drum diferit in cariera mea si sunt bucuros sa anunt ca ma voi intoarce la Londra si ma voi alatura echipei Sky Sports, cu care voi colabora in urmatorii ani. Sper ca v-a facut placere sa ma priviti ca jucator si sper sa o faceti si de acum inainte de cealalta parte”.
Ca fotbalist, Henry a cucerit toate trofeele majore, C.E. si C.M. cu reprezentativa Frantei, si Liga Campionilor cu FC Barcelona.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
68 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger