AcasăSPORTThe Sun: Jose Mourinho este pregatit sa revina la Chelsea, dar vrea...

The Sun: Jose Mourinho este pregatit sa revina la Chelsea, dar vrea control total

Mourinho

Tehnicianul portughez Jose Mourinho va parasi formatia Real Madrid si este pregatit sa revina la Chelsea Londra, singura conditie fiind sa aiba controlul total al grupariii, informeaza The Sun.

Mourinho

„Jose vrea sa revina la Chelsea. Singura problema este ca de aceasta data va insista pe langa miliardarul rus Roman Abramovici pentru un control total al tuturor problemelor echipei, fara vreo interferenta din exterior. El stie ca acum lucrurile nu stau prea bine acolo. Si mai stie si ca va fi greu sa aiba acelasi impact ca inainte. El a realizat ceva incredibil in primul mandat, cand a castigat titlul dupa 50 de ani. De aceea fanii il iubesc si el inca iubeste clubul. Inainte de a reveni, el vrea sa fie sigur ca lucrurile sunt clare cu Roman Abramovici. Ii va spune: ?Roman, tu esti proprietarul, iar eu seful. Hai sa muncim impreuna si vom avea totul?. Pentru Jose ar fi un parteneriat perfect”, a declarat pentru The Sun o sursa din anturajul jucatorului.

Mourinho crede ca are „treburi neterminate” la Chelsea, unde a castigat titlul, Cupa Angliei si Cupa Ligii Angliei, dar nu a reusit sa aduca Liga Campionilor.  Jose Mourinho a parasit echipa Chelsea in 2007, de atunci gruparea londoneza fiind antrenata de Avram Grant, Phil Scolari, Guus Hiddink, Carlo Ancelotti si Andre Villas-Boas.

author avatar
Ciprian Purice
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger