AcasăSPORTThe Special 7

The Special 7

Marca il considera pe Jose Mourinho "cel mai bun" antrenor

Portughezul este campion in Spania, dupa ce a facut-o si-n Anglia si Italia. „Asta a fost visul meu: sa castig trofee in cele mai puternice trei ligi din lume!”, clameaza tehnicianul Realului.

Marca il considera pe Jose Mourinho "cel mai bun" antrenor

Ziua de miercuri a sters cu buretele anii de umilinta „blanco”: Real Madrid si-a recapatat coroana de regina a fotbalului spaniol, iar sceptrul a stat in mana lusitanului Jose Mourinho. A fost nevoie de el pentru ca balaurul FC Barcelona sa ramana fara capete. „Am promis ca voi castiga titlul in al doilea meu an pe banca Realului si iata ca mi-am respectat cuvantul dat”, a declarat „The Special One”, adulat, mai nou, „The Special 7” de presa iberica. Si, intr-adevar, Mourinho are sapte campionate cucerite in cariera: cate doua cu FC Porto, Chelsea si Inter, plus proaspatul titlu adus in vitrina „galacticilor” (al 32-lea in intreaga istorie „merengue”). Culmea, dupa meci, Jose Mourinho era cu gandul tot la Barcelona: „Adversarii nostri si-au castigat meciurile, unele gratie unor penalty-uri care nu prea au fost, la fel cum s-a intamplat mai devreme, contra celor de la Malaga, dar conteaza ca au luptat cat au putut sa castige. Sunt un club de mare traditie”.

Sarbatoare la Madrid dupa victoria cu 3-0 de pe terenul celor de la Athletic Bilbao (finalista in Europa League), insa adevarata „fiesta” va avea loc in weekend, la meciul cu Mallorca, de pe „Santiago Bernabeu”, „cand sper ca fanii sa le arate jucatorilor mei afectiunea pe care o merita, nu cum s-a intamplat pana acum”, a incheiat mereu nemultumitul Jose Mourinho.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger