AcasăSPORT"The England Supporters Band" - interzisa pe "Donbass Arena"

„The England Supporters Band” – interzisa pe „Donbass Arena”

Cei sapte membri ai "The England Supporters Band" au fost considerati periculosi de gazdele ucraineene din Donetk

O trupa populara printre suporterii de fotbal englezi a fost interzisa pe stadionul „Donbass Arena” din Donetk la meciul Franta – Anglia. Motivul este unul absolut halucinant: muzicantii ar fi produs un zgomot infernal pe stadion si i-ar fi deranjat cu instrumentele lor pe ceilalti spectatori!

Cei sapte membri ai "The England Supporters Band" au fost considerati periculosi de gazdele ucraineene din Donetk

Greu de explicat cum huliganii au putut intra la meciul Franta – Anglia, iar baietii astia cuminti,” veniti cu doua trompete, fluiere si o toba, au fost interzisi de organizatori.

Cu toate ca au avut acordul UEFA pentru a patrunde in incinta „Donbass Arena”, iar Federatia de la Londra le-a promis sprijinul, „The England Supporters Band”-  un fel de „Los Platanos” in varianta britanica – s-a lovit de zidul intransigentei ucrainene. „Faceti cale-ntoarsa si mai repede!”, a scris, ieri, „The Sun”, ca li s-a adresat un steward celor sapte componenti ai formatiei. S-a ajuns pana acolo incat trompele si toba sa fie considerate arme periculoase, motiv pentru care „The England Supporters Band” a urmarit duelul cu Franta de pe terasa unui hotel din apropierea stadionului „Donbass Arena”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger