AcasăSPORTTevez ingroapa sperantele Argentinei – VIDEO

Tevez ingroapa sperantele Argentinei – VIDEO

Sperantele Argentinei de a castiga Copa America pe teren propriu s-au naruit, dupa ce Messi si compania au fost eliminati in sferturi, de Uruguay, dupa lovituri de departajare.

Sergio Batista, selectionerul Argentinei, a aruncat tot armamentul greu in disputa cu Uruguay, din sferturile de finala ale Copei America, dar planurile sale au fost date peste cap de golul reusit de oaspeti inca din minutul 6. Diego Forlan a centrat, din lovitura libera, iar Diego Perez a punctat cu o reluare din apropiere.

Higuain a egalat rapid, in minutul 18, dupa o actiune pregatita cu minutiozitate de vedeta Lionel Messi. Startul fulminant de meci a continuat cu cate un gol anulat ambelor formatii.

Mai intai Higuain a punctat cu o lovitura cu capul, in minutul 30, dar golul sau a fost anulat pentru offside. Apoi, Caceres a punctat si el, in minutul 34, dupa o noua centrare a lui Diego Forlan, dar golul a fost anulat, de asemenea pentru offside.

Diego Perez a fost eliminat in minutul 38, iar Uruguay a facut pasul in spate, dar argentinienii s-au lovit de o defensiva excelent condusa de Muslera. Echilibrul numeric s-a restabilit in minutul 86, dupa eliminarea lui Mascherano, si cum tabela nu s-a mai modificat, cele doua formatii au intrat in prelungiri.

In 10 contra 10, Argentina a fost mai incisiva, dar Pastore, de doua ori, Higuain si Messi au ratat sansa de a aduce victoria gazdelor.

Introdus pe teren in minutul 84, in locul lui Sergio Aguero, Carlos Tevez, inca atacantul lui Manchester City, a fost singurul jucator care a ratat tinta la loviturile de departajare, iar Uruguay s-a calificat in semifinale. Pentru oaspeti au transformat Diego Forlan, Luis Suarez, Scotti, Gargano si Maxi Pereira, iar pentru Argentina au marcat Messi, Burdisso, Pastore si Higuain.

Uruguay va da piept in semifinale cu Peru, care a produs o alta surpriza si s-a impus, cu 2-0, in partida cu Columbia. Lobaton si Vargas au marcat in prelungiri, dupa ce golgeterul Falcao a ratat un penalty pentru Columbia in timpul regulamentar. In ultimele doua meciuri din sferturi, Brazilia da piept cu Paraguay, iar Chile isi masoara fortele cu Venezuela.

[youtube]grHzQ0YY9mQ[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger