AcasăSPORTTestul banilor: CFR si Braga joaca diseara pentru 4,5 milioane de euro!

Testul banilor: CFR si Braga joaca diseara pentru 4,5 milioane de euro!

Cadu si Felgueiras vor sa-si invinga conationalii inca o data

Presedintele gruparii Sporting Braga a declarat, inaintea sosirii la Cluj, ca echipa sa este condamnata sa castige diseara in „Gruia” pentru a obtine banii cu care UEFA premiaza calificarea in primavara UCL.

In editia trecuta, echipa din Braga a incasat 17 milioane de euro

CFR Cluj si Sporting Braga se lupta in aceasta seara pentru locul secund in grupa H, pozitie care asigura prezenta in optimile de finala UEFA Champions League.

Cadu si Felgueiras vor sa-si invinga conationalii inca o data

Dupa ce au adunat cate 14,2 milioane de euro, din calificarea in grupe si din celelalte bonusuri de rezultate, CFR Cluj si Sporting Braga vizeaza si cele 4,5 milioane de euro cu care UEFA premiaza accederea in faza urmatoare, suma superioara celei acordate pentru locul 3 (pozitie care trimite echipa in „optimile” Europa League), valoarea primei fiind in acest caz de numai 200.000 de euro.

„Este un meci crucial pentru calificare, iar rezultatul depinde numai de noi. Nu vrem sa ne razbunam pentru infrangerea de acasa (n.r. in tur, CFR s-a impus la Braga cu 2-0), vrem doar sa castigam”, a declarat presedintele clubului portughez, Antonio Salvador, care nu ofera circumstante atenuante unui eventual esec in Romania, chiar daca antrenorul Jose Peseiro s-a plans de cateva absente din lot – vezi cazurile lui Paulo Vinicius si Paulo Cesar.  Inaintea etapei cu numarul 5, situatia in grupa H este urmatoarea: 1. Manchester United 12 puncte; 2. Galatasaray 4p; 3. CFR Cluj 4p; 4. Sporting Braga 3p. Cel mai fericit scenariu pentru clujeni ar fi ca United sa nu piarda in aceasta seara la Istanbul, cu Galatasaray, iar ei sa castige impotriva celor de la Braga. Apoi, in ultima etapa, portughezii sa nu piarda, acasa, cu campioana Turciei, situatie in care romanii pot merge in vacanta la Manchester. Partida CFR Cluj – Sporting Braga va fi transmisa, in direct, pe TVR 1, DigiSport si DolceSport, de la ora 21.45.

author avatar
Sebastian Stan
245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger