AcasăSPORTTerry l-a infuriat pe Abramovici: a venit la antrenament cu Di Matteo...

Terry l-a infuriat pe Abramovici: a venit la antrenament cu Di Matteo pe el

Terry are zilele numarate la Chelsea

Aventura lui John Terry in tricoul lui Chelsea Londra se apropie de final, fundasul ajungand pe lista neagra a patronului Roman Abramovici, dupa ce s-a afisat la antrenament cu un tricou … nepotrivit.

Terry are zilele numarate la Chelsea

Cunoscut drept un tip cu atitudine, a carui voce este cea mai importanta in vestiarul lui Chelsea, John Terry s-a declarat un fan neconditionat al antrenorului Roberto Di Matteo, chiar si dupa ce italianul a fost demis de la carma londonezilor. Inlocuirea acestuia cu spaniolul Rafa Benitez, antrenor care in ultimii trei ani a stat mai mult pe bara, l-a infuriat la culme pe Terry. Desi are un echipament personalizat cu numarul 26, cel pe care il poarta si pe tricoul de joc, fundasul de 32 de ani s-a afisat la antrenamentul de luni dupa-amiaza cu un tricou cu numarul 16, cel pe care il purta Di Matteo in perioada in care juca la Chelsea.

Abramovici vrea sa scape de jucatorii in varsta din lot

Actiunea fotbalistului l-a scos din sarite pe patronul Roman Abramovici, oligarhul rus anuntandu-l pe Terry ca este liber sa-si caute o noua echipa. Se pare ca, dupa 17 ani la Chelsea, internationalul englez are o nevoie de o noua provocare, existand posibilitatea ca Terry sa ajunga, in cel mai scurt timp, in China, alaturi de coechipierul si bunul sau prieten Frank Lampard.

author avatar
Cristi Ionita
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger