AcasăSPORTTeroristii care au lovit la Bruxelles vizau sa atace Franta!

Teroristii care au lovit la Bruxelles vizau sa atace Franta!

Euro 2016 ramane o tinta pentru teroristii arabi

Se inmultesc temerile legate de securitatea turneului final al Campionatului European pe care Franta il va gazdui intre 10 iunie si 10 iulie.

Euro 2016 ramane o tinta pentru teroristii arabi

Un procuror belgian care s-a ocupat de cazul atentatelor din 22 martie a dezvaluit ca, in realitate, teroristii care au lovit la Bruxelles planuiau sa atace Franta! Autoritatile din Hexagon au aflat despre planul ISIS si astfel, din lipsa de timp, atentatul a fost comis in capitala Belgiei. „Numeroase elemente descoperite in timpul anchetei arata ca grupul de teroristi a avut intentia de a ataca din nou Franta. Decizia de lovi in Bruxelles a fost luata pe ultima suta de metri”.

Procurorul belgian a facut acest anunt la doar o zi dupa ce Mohamed Abrini a fost identificat ca fiind cel de-al treilea terorist de la Bruxelles si singurul ramas in viata in urma atentatului comis pe 22 martie, in care 32 de persoane si-au pierdut viata. Recentele dezvaluiri facute in Belgia ridica inca o data problema sigurantei la turneul final din vara. Franta gazduieste Euro 2016, o competitie la care sunt asteptati sute de mii de turisti din toata lumea. Nu o data, francezii au admis ca, in caz de pericol, partidele de la Euro se vor disputa fara spectatori in tribune!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger