AcasăSPORTTepuit de asiatici, Ghita s-a dat cu olandezii

Tepuit de asiatici, Ghita s-a dat cu olandezii

Parteneri de antrenamente, Ghita si Spong s-ar putea infrunta la Glory Series Final 16

Considerat unul dintre cei mai buni luptatori din lume, romanul Daniel Ghita nu va mai evolua in Campionatul Mondial de K1, el urmand sa-si faca debutul in „Glory Series”, o competitie asemanatoare organizata de celebrul club olandez Golden Glory.

Parteneri de antrenamente, Ghita si Spong s-ar putea infrunta la Glory Series Final 16

Ghita spera sa-si indeplineasca visul, castigarea titlului mondial K1, dupa ce competitia a intrat pe mainile sud-coreenilor de la „K-1 Global Holdings Limited”, dar prima editie organizata sub noul patronaj, K1 Madrid, din 27 mai, i-a lasat un gust amar sportivului roman.

Ghita trebuia sa incaseze in jur de 8.000 de euro pentru victoria obtinuta impotriva lui Wendell Roche, insa organizatorii l-au lasat cu buza umflata. Conform luptatorii.ro, Daniel, ca si alti luptatori de K1,  a rupt contractul incheiat cu „K-1 Global Holdings Limited”, renuntand astfel la posibilitatea de a se lupta pentru titlul mondial si jackpotul de un milion de dolari. In schimb, „Samuraiul Salbatic” s-a inscris la „Glory Series”, un circuit asemanator Campionatului Mondial K1 si organizat de clubul olandez Golden Glory. Romanul se va bate pentru premiul cel mare, de 400.000 de euro,  alaturi de nume grele precum Semmy Schilt, Tyrone Spong, Remy Bonjasky sau Gokhan Saki. Ramane de vazut daca la „Glory Series” se vor putea inscrie si Badr Hari si Mirko „Cro Cop” Filipovic, sportivi care sunt legati prin contract de „K-1 Global Holdings Limited”, dupa ce au incasat cate 200.000 de euro in avans, inainte de a semna cu gruparea sud-coreeana.

author avatar
Cristi Ionita
521 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger