AcasăSPORTTensiuni la Steaua! "Gigi, scoate banii!"

Tensiuni la Steaua! „Gigi, scoate banii!”

Steaua Bucuresti este foarte aproape sa castige al doilea titlu de campioana la rand, insa trupa din Ghencea se confrunta cu reale probleme in justitie.

Cristian Bergodi si Ronny Levy, doi fosti antrenori ai Stelei, sustin ca gruparea din Ghencea inca le datoreaza sume importante de bani din perioadele in care cei doi au activat la formatia patronata de Gigi Becali.

Conform fanatik.ro, Bergodi a castigat, dupa patru ani, un litigiu avut cu Steaua si trebuie sa incaseze din partea campioanei 120.000 de euro, suma ce reprezinta salarii restante si prima pentru calificarea in Europa League.

Totusi, stelistii vor sa amane cat mai mult momentul in care achita banii si au contestat decizia la Tribunalul Ilfov. Actiunea a avut ca scop evitarea de probleme in privinta procesului de licentiere pentru viitorul sezon al Ligii I.

Bergodi sustine ca intelege mutarea facuta de cei de la Steaua, dar este convins ca situatia nu se mai poate schimba si ca gruparea din Ghencea ii va achita in cele din urma banii.

„Am castigat litigiul cu Steaua. Dupa patru ani de procese, mi s-a dat, in sfarsit, dreptate. Este normal ce au facut cei din Ghencea, ma asteptam sa conteste decizia. Dar nu au ce sa faca, pana la urma trebuie sa-mi dea banii” a declarat Cristiano Bergodi.

Ronny Levy se judeca cu cei de la Steaua inca din 2011, pentru o datorie de 100.000 de euro. Tehnicianul israelian a depus si el plangere la FIFA si solicita plata unor salarii restante plus mai multe prime.

Situatia de la Steaua este una dificila. Incarcerarea lui Gigi Becali a facut ca gruparea din Ghencea sa aiba mari probleme cu lichiditatile, astfel ca oficialii campioanei cauta sa intarzie, pe cat posibil, orice plata ce trebuie efectuata.

author avatar
Cristi Ionita
266 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger