AcasăSPORTTenisul românesc a dat lovitura: Sorana Cîrstea este campioană!

Tenisul românesc a dat lovitura: Sorana Cîrstea este campioană!

sorana cirstea

O nouă performanţă notabilă pentru tenisul românesc: Sorana Cîrstea a câştigat turneul de la Dubai!

Jucătoarea noastră, locul 86 în clasamentul WTA, a învins în ultimul act o jucătoare mai bine clasată, cehoaica Katerina Siniakova (64 WTA), scor 4-6, 6-3, 6-3, la capătul unui meci de peste două ore.

Sorana Cîrstea a început perfect finala de la Dubai, cu trei game-uri câștigate la rând, dintre care unul pe serviciul Siniakovei. Totuși, la 3-0, a urmat o cădere în jocul Soranei. Jucătoarea noastră şi-a revenit pe parcurs şi a reuşit să învingă.

Sorana a pus mâna pe 100.000 de dolari

Astfel, Sorana și-a asigurat primul titlu ITF după o pauză de patru ani și 100.000$ premiu în bani. Ultima oară, ea se impusese la Bertioga (Brazilia), în 2016.

Turneul de la Dubai i-a adus Soranei Cîrstea al nouălea trofeu ITF din carieră, după cele de la Porto Santo (2005), Albufeira (2006), București (2006 și 2007), Cagnes-sur-Mer (2011), Saint-Malo (2011), Limoges (2011) și Bertioga (2016).

Totodată, e cel mai important titlu câștigat de Sorana după triumful de la Saint Malo din 2011 și poate reprezenta „pastila” de moral de care Cîrstea are nevoie pentru un sezon 2021 cât mai bun.

Nu trebuie să uităm că Sorana Cîrstea are și un trofeu câștigat în circuitul WTA, la Tashkent, în 2008.

Sorana Cîrstea va ocupa locul 71 mondial

Recompensa pentru victoria de astăzi e una pe măsură. Sorana va urca 15 poziții în clasamentul WTA, urmând ca de luni să ocupe locul 71 în ierarhia feminină.

author avatar
Andrei Ștefan
478 afisari

3 COMENTARII

  1. FELICITARI SORANA CIRSTEA SI PENTRU ACESTA PERFORMANTA , O FRUMOASA SI INTELIGENTA ROMANCA CU , CARE NOI ROMANII NE MANDRIM !!!!!

  2. cum nu e femeia maimuta campioana ??…nu se poate !!!…cum isi permite Sorana sa castige fara acordul celei mai mari ,cea mai avuta ,soarele nostru,femeia mama,tata,veri ,unchi,clanul mafiot ,pipera,albania,Durres,….
    Felicitari Sorana,i-ai dat una in freza….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii

Conform unei propuneri legislative recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, se prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de...

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...
proger