AcasăSPORTTENIS: Simona Halep s-a calificat in semifinale la US OPEN!

TENIS: Simona Halep s-a calificat in semifinale la US OPEN!

Simona Halep a atins o noua borna extrem de importanta in cariera sa, miercuri seara, cand a obtinut calificarea in semifinalele de la US Open.

Halep a tras din greu, s-a batut cu o accidentare la coapsa si a infruntat ploaia pentru a se impune, cu 6-3, 4-6, 6-4, in partida cu Victoria Azarenka din sferturile de finala.

Simona a pus in scena una dintre cele mai bune prestatii ale sale, reusind sa descopere lovituri in unghiuri nebanuite impotriva unei adversare care a incercat sa o puna constant sub presiune cu lovituri extraordinar de puternice.

Desi sportiva noastra a alternat momentele senzationale cu cele mai putin favorabile, Simona a avut, in cele din urma, stralucirea necesara pentru a razbate impotriva unei adversare care a macelarit-o in primele doua meciuri directe.
US Open devine al treilea Grand Slam la care Simona atinge faza semifinalelor, iar pentru constanteanca urmeaza un meci cel putin la fel de dificil cu italianca Flavia Pennetta, pentru calificarea in ultimul act al competitiei.

De remarcat ca, pentru o finala de vis, Serena Williams si Simona Halep, primele sportive din ierarhia WTA, trebuie sa treaca de doua jucatoare din Italia, americanca urmand a dat piept cu Roberta Vinci in penultimul act de la US Open.

author avatar
Cristi Ionita
265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger