AcasăSPORTTENIS: Simona Halep este in semifinale la Cincinnati!

TENIS: Simona Halep este in semifinale la Cincinnati!

Cotata cu sansa a treia la castigarea turneului, Simona Halep s-a calificat, vineri seara, in semifinalele Western&Southern Open (Cincinnati), competitie dotata cu premii in valoare de peste 2,7 milioane de dolari.

Simona s-a impus in minim de seturi, 7-6, 6-2, in fata rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova si va evolua in semifinale impotriva sarboaicei Jelena Jankovic, sportiva care a trecut clar, 6-4, 6-2, de Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia).

Simona are nevoie de victorie in meciul cu Jelena Jankovic pentru a urca pe locul al doilea in ierarhia mondiala, in dauna Mariei Sarapova, sportiva care a spus „pas” turneului de la Cincinnati, din cauza unor probleme medicale.

Ramane de vazut cat de bine se va prezenta Simona, din punct de vedere fizic, la semifinala cu Jelena Jankovic, in conditiile in care romanca a acuzat, din nou, probleme medicale la partida din sferturi.

De altfel, dupa meci, Simona a recunoscut ca momentul psihologic s-a petrecut in finalul primului set. In cazul in care ar fi pierdut tiebreak-ul respectiv, Simona sustine ca ar fi avut sanse minime sa mai intoarca meciul, in conditiile in care s-a simtit obosita si a avut din nou probleme la picior.

In prima semifinala de la Cincinnati se vor infrunta Serena Williams si ucraineanca Elena Svitolina.

author avatar
Cristi Ionita
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger