AcasăSPORTTENIS: Simona Halep, debut cu dreptul la Roland Garros

TENIS: Simona Halep, debut cu dreptul la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, dupa ce a trecut, cu 7-5, 6-4, de rusoaica Evghenia Rodina, locul 91 mondial.

Simona a inceput meciul in forta si s-a distantat rapid la 4-1, dar a urmat un scurt-circuit care a impiedicat-o sa incheie rapid primul set.

Totusi, mai experimentata, Simona a controlat bine momentele decisive si a bifat o victorie de moral, succes obtinut dupa 75 de minute.

Pentru Simona urmeaza un alt meci interesant, indiferent daca viitoarea sa adversara va fi croata Mirjana Lucic Baroni sau americanca Lauren Davis.

Reamintim ca Simona are nevoie de un parcurs cat se poate de bun la editia actuala a Grand Slam-ului parizian in conditiile in care are de aparat finala pe care a jucat-o anul trecut impotriva Mariei Sarapova.

Simona Halep a fost singura reprezentanta a Romaniei care a jucat in ziua inaugurala de la Roland Garros. Delegatia noastra la acest turneu ii mai cuprinde pe Florin Mergea, Horia Tecau, Alexandra Dulgheru, Irina Begu, Monica Niculescu, Raluca Olaru, Andreea Mitu si Elena Bogdan.

author avatar
Cristi Ionita
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger