AcasăSPORTTENIS: Simona Halep, calificare de senzatie in semifinalele de la Toronto!

TENIS: Simona Halep, calificare de senzatie in semifinalele de la Toronto!

Simona Halep s-a calificat, vineri seara, in semifinalele turneului Rogers Cup, de la Toronto, competitie dotata cu premii in valoare de 2,5 milioane de dolari.

Simona a avut un adversar cat se poate de dificil in sferturi, in fata sa aflandu-se poloneza Agnieszka Radwanska, a saptea jucatoare a lumii si o sportiva care o conducea pe Simona la palmaresul intalnirilor directe, 4-3.

Revenita pe teren dupa o pauza de aproape doua luni, Simona si-a propus sa practice un joc cat mai agresiv. Din aceasta cauza, constanteanca a avut mari probleme in primul set al sfertului cu Radwanska, cand mai toate mingile pe care le-a dorit a fi decisive s-au dus afara sau in fileu.

Ca o adevarata „campioana” a greselilor nefortate, Simona a pierdut fara drept de apel primul set, 0-6. Si-a revenit cu greu in actul al doilea si a reusit sa egaleze situatia la seturi, nu fara emotii.

In decisiv, pe teren a fost o singura jucatoare. Simona nu i-a mai dat nicio sansa adversarei si si-a adjudecat victoria, scor 0-6, 6-3, 6-1.

Ajunsa in semifinale, Simona are asigurate 350 de puncte WTA, dar si un cec in valoare de aproape 112.000 de dolari. Pentru constanteanca urmeaza un meci de foc cu invingatoarea dintre Lesia Tsurenko si Sara Errani, dar, impotriva polonezei, Simona a aratat ca acea Simona care, anul trecut, a ajuns in finala la Roland Garros si in semifinale la Wimbledon.

author avatar
Cristi Ionita
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger