AcasăSPORTTENIS: Simona Halep a zdrobit-o pe Venus Williams si joaca in sferturi,...

TENIS: Simona Halep a zdrobit-o pe Venus Williams si joaca in sferturi, la Roma, cu Alexandra Dulgheru

Meci de vis, pentru tenisul romanesc, in sferturile de finala ale turneului de la Roma (Italia), competitie dotata cu premii in valoare de aproape 2,2 milioane de euro.

Simona Halep, locul 2 mondial, o va infrunta pe Alexandra Dulgheru, jucatoare venita din calificari, astfel ca Romania are asigurat un loc in semifinalele competitiei.

Dupa ce Alexandra Dulgheru a obtinut una dintre cele mai spectaculoase victorii ale carierei, 6-4, 6-3, cu rusoaica Ekaterina Makarova, locul 8 mondial, Simona Halep a facut si ea senzatie la Roma.

Constanteanca a avut nevoie de numai 61 de minute pentru a se impune, cu un naucitor 6-2, 6-1, in confruntarea cu Venus Williams, cvintupla campioana de la Wimbledon si dubla campioana de la US Open.

Meciul a fost la discretia Simonei care a servit extraordinar si a fructificat absolut toate mingile favorabile. Precum „Piti” Dulgheru, si Simona Halep si-a asigurat 46.000 de euro si 190 de puncte WTA.

Iar emotiile noastre continua in conditiile in care, joi seara, Irina Begu da piept cu Victoria Azarenka in ultimul meci din optimile de finala. In cazul in care trece de jucatoarea din Belarus, Irina ar putea sa-si masoare fortele, in sferturi, cu Maria Sarapova, locul 3 mondial.

author avatar
Cristi Ionita
270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger