AcasăSPORTTenis: Simona Halep a batut-o pe Daniela Hantuchova

Tenis: Simona Halep a batut-o pe Daniela Hantuchova

Simona Halep a obtinut una dintre cele mai importante victorii din cariera, dupa ce s-a impus, cu 3-6, 6-2, 7-6, in disputa cu Daniela Hantuchova din primul tur de la Doha.

Simona a profitat de oboseala acumulata de Hantuchova (locul 20 mondial) dupa ce slovaca a castigat turneul de la Pattaya de saptamana trecuta.

Jucatoarea noastra a inceput bine meciul si a fost prima care a reusit sa faca break-ul, dar Hantuchova a intors rapid situatia si si-a adjudecat primul set.

Dupa ce a dominat-o copios pe slovaca in actul al doilea, pe care si l-a adjudecat cu 6-2, Simona a avut mari emotii in decisiv cand Hantuchova a servit pentru castigarea meciului la 6-5.

Totusi, cu ultimele forte, Simona a facut rebreak si a dus setul in tiebreak, pe care l-a castigat, cu 7-4.

In urma acestei victorii, Simona Halep este a treia jucatoare din Romania care se califica in 16-imile de finala ale turneului de 2,2 milioane de dolari de la Doha, dupa Monica Niculescu si Sorana Cirstea. Si Simona si-a adjudecat 11.300 de dolari si 70 de puncte WTA, iar pentru ea urmeaza meciul cu cehoaica Iveta Benesova, cea care a trecut, cu 4-6, 6-3, 6-1, de compatrioata sa, Barbora Zahlavova Strycova.

author avatar
Cristi Ionita
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger