AcasăSPORTTENIS: Novak Djokovic a castigat, din nou, titlul de la Wimbledon!

TENIS: Novak Djokovic a castigat, din nou, titlul de la Wimbledon!

Sarbul Novak Djokovic, liderul ierarhiei ATP, si-a pastrat titlul cucerit in 2014 la Wimbledon.

Intr-o reeditare a finalei de anul trecut, sarbul Novak Djokovic si elvetianul Roger Federer s-au intalnit, duminica, in ultimul act al turneului de la Wimbledon.

Ca si in 2014, cei doi sportivi au oferit o adevarata lectie de tenis. Ca si anul trecut, plusul de tinerete si de prospetime a lui Djokovic si-a spus cuvantul, sarbul, cu un serviciu naucitor, reusind sa-si apere trofeul cucerit in 2014.

Daca anul trecut a avut nevoie de cinci seturi pentru a se impune, anul acesta Djokovic s-a impus in numai patru seturi, dar au fost seturi foarte stranse.

Primele doua seturi s-au incheiat la tiebreak, 7-6 Djokovic si 7-6 elvetianul. In urmatoarele doua seturi sarbul a avut initiativa si si-a impus punctul de vedere, reusind sa se impuna, 6-4, 6-3.

Este al noualea titlu de Grand Slam castigat de Djokovic si al treilea trofeu cucerit la Wimbledon, dupa cele din 2011 si 2014.

Federer rateaza ocazia de a-si trece in cont primul Grand Slam din ultimii trei ani. Ultimul mare turneu castigat de elvetian a fost tot Wimbledon-ul, in 2012.

author avatar
Cristi Ionita
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger