AcasăSPORTTENIS: Irina Begu s-a calificat in finala la Seul!

TENIS: Irina Begu s-a calificat in finala la Seul!

Irina Begu a dat lovitura sambata, calificandu-se in finala turneului feminin de tenis de la Seul, competitie dotata cu premii in valoare de 500.000.

Cotata cu prima sansa la castigarea competitiei, Irina a trecut, cu 6-0, 6-2, de belgianca Alison Van Uytvanck, a opta favorita a competitiei.

Este pentru prima data in acest an cand Irina Begu se califica in finala unui turneu profesionist. Sportiva noastra are patru finale disputate pana acum, una castigata (Taskent, 2012) si trei pierdute (Marbella 2011, Budapesta 2011 si Moscova 2014).

In ultimul act al competitiei, Irina Begu va da piept cu Aliaksandra Sasnovich, din Belarus. Desi nu era considerata favorita inainte de startul competitiei, sportiva din Belarus a reusit un turneu de zile mari, invingandu-le, printre altele, pe Alexandra Dulgheru, cap de serie numarul 6, pe Sloane Stephens, favorita numarul trei, si pe Anna Karolina Schmiedlova, cap de serie numarul 2.

Irina Begu si Aliaksandra Sasnovich nu s-au mai intalnit pana acum. Indiferent de rezultatul finalei, Irina nu va avea prea mult timp la dispozitie pentru a diseca meciul. Sportiva noastra joaca saptamana viitoare la Wuhan, competitie dotata cu premii in valoare de peste 2,5 milioane de dolari si unde Irina va da piept, in primul tur, cu Zarina Diyas, din Kazahstan.

author avatar
Cristi Ionita
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger