AcasăSPORTTenis: Demonstratie de forta a Soranei Cirstea in primul tur la Doha

Tenis: Demonstratie de forta a Soranei Cirstea in primul tur la Doha

Sorana Cirstea a debutat in stil de mare campioana la turneul de 2,2 milioane de dolari de la Doha, ea impunandu-se, cu 6-4, 6-1, in disputa cu australianca Jarmila Gajdosova, locul 41 mondial.

Se spunea ca Sorana va acuza oboseala acumulata dupa turneul de la Pattaya, de saptamana trecuta, cand a ajuns in semifinala, dar jucatoarea noastra a avut nevoie de numai 56 de minute pentru a debuta cu o victorie la Doha.

Targovisteanca a fost impulsionata si de victoria obtinuta, ieri, de Monica Niculescu, cea care o invinsese, cu 6-0, 6-1, pe rusoaica Elena Vesnina, in 64 de minute. Tenismenele noastre si-au asigurat cate 11.300 de dolari si 70 de puncte WTA, dar pentru ele greul abia acum incepe, turul al doilea programand meciurile Monica Niculescu – Vera Zvonareva (locul 8 mondial) si Sorana Cirstea – Samantha Stosur (locul 5 mondial).

Interesant este ca, in urma victoriei de astazi, Sorana a ajuns la 431 de puncte castigate in 2012 si a urcat pe locul 18 intr-un clasament provizoriu ce ia in calcul doar rezultatele inregistrate in acest an.

author avatar
Cristi Ionita
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger