AcasăSPORTTEME-TE, JORGE!

TEME-TE, JORGE!

Lui Jorge Costa i s-a cerut castigarea titlului

Nu este pentru prima oara cand Paszkany si Muresan procedeaza in acest fel. La meciul cu Sportul, intr-una dintre lojele arenei clujene a fost prezent si Ioan Andone. Decizia sefilor de la CFR pare luata: desi echipa a invins, zilele lui Jorge Costa in Ardeal sunt numarate.

Clujenii au inscris de sase ori in poarta "studentilor"

O fi fost el castigator de Liga Campionilor, dar Jorge Costa nu face doua parale in ochii conducatorilor din Gruia. E drept, nici entuziasmul cumplului Paszkany & Muresan nu mai este la nivelul celui din luna mai – atunci cand fostul fotbalist de la FC Porto a fost numit la echipa – avand in vedere parcursul sinuos din primele patru runde (doua victorii si tot atatea infrangeri). Amenintat cu demiterea inaintea rundei a 5-a,  portughezul a cam tremurat pe banca la confruntarea cu Sportul Studentesc, mai cu seama ca bucurestenii au condus cu 1-0 (Tarnacop – minutul 27). Portughezul a stiut ca un pas gresit va echivala cu demiterea si, in plus, a fost instiintat ca, intr-una dintre loje, se afla somerul Ioan Andone – antrenorul care a adus titlul in Gruia in 2008 – pregatit deja sa preia echipa.  Metoda aplicata de Iuliu Muresan si Arpad Paszkany nu este una noua.

Andone a luat eventul cu CFR, in 2008

De fapt, cei doi au brevetat-o acum trei ani, cand l-au demis pe Dusan Uhrin jr. Atunci, tot in „Gruia”, cehul conducea echipa spre o victorie cu 3-0 in fata Vasluiului si ii lasa o buna impresie lui Antonio Conceicao, care urmarea jocul de la tribuna oficiala, din loja patronului. In 2009, Dusan Uhrin jr. a fost dat afara. Astazi, Jorge Costa pare ca si-a salvat postul, dar cu Paszkany si Muresan nimic nu e sigur. Surse din cadrul clubului sustin ca inlaturarea portughezului reprezinta o chestiune de zile, o infrangere in etapa viitoare la Galati, pe terenul campionei, fiind decisiva in acest sens.

Lui Jorge Costa i s-a cerut castigarea titlului

„As minti daca as spune ca nu ne linisteste aceasta victorie. Am inceput foarte bine sezonul, cu doua partide castigate, dar apoi au urmat doua infrangeri. Toate astea au facut ca jocul cu Sportul sa fie foarte important pentru noi. Acum, important este sa gestionam cum trebuie aceasta pauza de doua saptamani”, a declarat Jorge Costa la finalul meciului cu Sportul.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger