AcasăSPORTTelenovela Messi-Barcelona

Telenovela Messi-Barcelona

Prelungirea contractului decarului Lionel Messi este un subiect de maxim interes pentru FC Barcelona – si pentru fanii sai –  numai ca se transforma in episoade de telenovela.

In prezent, conform oficialilor catalani, negocierile se deruleaza cu „discretie si liniste” si exista „optimism si perspective excelente”  pentru ca argentinianul sa ajunga la o intelegere cu presedintele clubului, Josep Maria Bartomeu. Messi este prioritatea zero pentru campioana Spaniei, mai ales ca Neymar, Sergio Busquets si Luis Suarez au semnat noi intelegeri. Actualul contract, semnat in 2016, cu Barcelona, ii aduce lui Messi 39,4 milioane de dolari anual, si va expira in vara anului viitor.

Totodata, noul antrenor al Barcelonei se pare ca va fi anuntat dupa „incheierea sezonului”, chiar daca presa iberica a speculat deja mai multe nume ale bancii tehnice: Ernesto Valverde (Athletic Bilbao), Ronald Koeman (Everton), Massimiliano Allegri (Juventus), Jorge Sampaoli (Sevilla) si Juan Carlos Unzue, actualul secund al lui Luis Enrique. In prezent, Barcelona se afla pe locul doi in clasamentul din Primera Division ( cu doua puncte in urma Realului),  in sferturile Champions League si va disputa finala Cupei Spaniei.(B.B.)

Shakira nu merge la nunta lui Messi!

Vedeta a refuzat invitatia la nunta lui Lionel Messi, desi iubitul artistei, fotbalistul spaniol Gerard Pique, este cel mai bun prieten al lui Messi si coechipierul acestuia la FC Barcelona, informeaza The Sun. De vina ar mireasa, Antonella Roccuzzo, prietena cu fosta iubita a lui Pique, Nuria Tomas. Nunta va avea loc pe 24 iunie, la aniversarea de 30 de ani a atacantului Barcelonei.

author avatar
Bogdan Borcea
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger