AcasăSPORTTehnicianul Unai Emery, nemultumit de rezultatele testului medical efectuat de Rusescu: Raul,...

Tehnicianul Unai Emery, nemultumit de rezultatele testului medical efectuat de Rusescu: Raul, esti gras!

Raul Rusescu, prea "durduliu" pentru un club de talia Sevillei

Atacantul roman Raul Rusescu se confrunta cu o problema destul de serioasa: are o tendinta de ingrasare, aspect care era tinut sub control la Steaua de preparatorul fizic Thomas Neubert.

Raul Rusescu, prea "durduliu" pentru un club de talia Sevillei

In Ghencea, sedintele de pregatire efectuate de germanul Neubert l-au adus pe Rusescu la un nivel fizic optim, intr-atat de dezvoltat incat atacantul a iesit fara probleme golgeter in Liga 1. Scapat de „calvarul” neamtului, Rusescu s-a lovit de mai vechea sa problema, tendinta de ingrasare, aspect descoperit de spanioli la vizita medicala. Buletinul informativ remis de staff-ul medical l-a nemultumit pe antrenorul Unai Emery, „principalul” Sevillei. „Raul, esti gras!”, a fost concluzia tehnicianului andaluzilor cand a citit ca Rusescu are trei kilograme in plus peste greutatea ideala. Dupa ce s-a consultat cu doctorul echipei, Emery i-a prescris internationalului roman o dieta stricta, care, coroborata cu exercitii fizice specifice, trebuie sa dea roade in maximum 7 zile!

In alta ordine de idei, de remarcat ca FC Sevilla continua sa achizitioneze fotbalisti pe profil ofensiv. Dupa ce l-a cumparat si pe Bacca (al 8-lea atacant luat in aceasta vara!), de la FC Brugge (pret de achizitie: 7 milioane euro), andaluzii insista pentru Kevin Gameiro, „varful” campioanei Frantei, Paris Saint Germain.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger