AcasăSPORTTecau si suedezul Lindstedt au pierdut finala de la Madrid

Tecau si suedezul Lindstedt au pierdut finala de la Madrid

Horia Tecau (dreapta) este considerat unul dintre cei mai buni 10 jucatori de dublu din lume

Zgura albastra de la Madrid a fost cu noroc pentru Horia Tecau si Robert Lindstedt, pana la finala de ieri pierduta, cu 3-6, 4-6, in fata polonezilor Mariusz Fyrstenberg si Marcin Matkowski.

Horia Tecau (dreapta) este considerat unul dintre cei mai buni 10 jucatori de dublu din lume

Considerata a fi una dintre cele mai bune echipe din circuit, perechea alcatuita din Tecau si Lindstedt a dezvoltat un adevarat complex fata de posibilitatea de a castiga trofee. Cei doi au disputat noua finale in ultimele 12 luni, un adevarat record, dar au pierdut sapte dintre acestea. In ciuda esecului din capitala Spaniei, Tecau si-a asigurat un cec de aproape 50.000 de euro, apropiindu-se de bariera milionului de euro castigat din tenis. In drum spre Roma, unde va evolua saptamana viitoare, Horia a vorbit si despre zgura albastra folosita de Tiriac la Madrid.

Tenismanul a precizat ca jucatorii sunt niste profesionisti si ar trebui sa joace pe orice fel de suprafata. Zgura albastra a creat mari probleme tenismenilor, Rafael Nadal si Novak Djokovic amenintand ca nu vor mai evolua la Madrid daca organizatorii insista cu aceasta suprafata de joc. Totusi, Ion Tiriac a anuntat ca mingea este in terenul Asociatiei Profesioniste de Tenis si ca doar forul oficial poate sa decida daca zgura albastra va putea fi folosita si la editiile viitoare ale turneului.

author avatar
Cristi Ionita
54 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger