AcasăSPORTTecau si Lindstedt au pierdut finala de la Rotterdam

Tecau si Lindstedt au pierdut finala de la Rotterdam

Tecau si Lindstedt au pierdut ultimele trei finale jucate

Horia Tecau si suedezul Robert Lindstedt au pierdut finala turneului de tenis de la Rotterdam, ei fiind invinsi de perechea Michael Llodra (Franta) – Nenad Zimonjic (Serbia), scor 6-4, 5-7, 14-16.

Tecau si Lindstedt au pierdut ultimele trei finale jucate

Echipele si-au impartit primele doua seturi astfel ca s-a intrat intr-un super-tiebreak. Tecau si Lindstedt au dominat decisivul, au avut trei mingi de meci la 9-6 si cate una la 10-9 si 12-11, dar au capitulat din nou in fata unei echipe fata de care au dezvoltat un adevarat complex. Este a treia finala consecutiva pe care Tecau si Lindstedt o pierd in fata perechii Llodra – Zimonjic, dupa Washington (7-6, 6-7, 7-10) si Beijing (6-7, 6-7). Dupa cum se poate vedea, meciurile au fost extrem de echilibrate, dar au avut aceiasi invingatori. In ciuda esecului suferit in ultimul act de la Rotterdam, Tecau si Lindstedt raman cu cate 19.365 de euro si 300 de puncte ATP. Finalistii din Olanda urca pe locul al treilea in clasamentul pe echipe din 2012, ei urmand sa-i depaseasca pe Max Mirnyi si Daniel Nestor, care au parasit turneul de la Rotterdam inca din primul tur.

Edina Gallovits, semifinala la Bogota

La 27 de ani, Edina Gallovits si-a trecut in cont, sambata seara, unul dintre cele mai bune rezultate din cariera. Ea a ajuns in semifinalele turneului de 220.000 de dolari de la Bogota (Columbia), faza a competitiei in care a cedat greu, 4-6, 3-6, in fata Larei Arruabarrena (Spania). Seria rezultatelor bune inregistrate de jucatoarele noastre in acest an poate continua. Sorana Cirstea, Alexandra Dulgheru si Alexandra Cadantu joaca in aceasta saptamana la Monterrey (Mexic), Monica Niculescu o va infrunta pe rusoaica Maria Kirilenko in primul tur de la Dubai, iar Simona Halep va da, astazi, batalia decisiva, cu olandeza Arantxa Rus, pentru a ajunge si ea pe tabloul principal al turneului din Emirate.

author avatar
Cristi Ionita
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger