AcasăSPORTTecau o curteaza pe Halep

Tecau o curteaza pe Halep

Halep si Tecau pot alcatui o pereche ...de invidiat

Romania are in prezent una dintre cele mai bune jucatoare de tenis ale lumii, in persoana Simonei Halep, dar si un nume „greu” in proba de dublu masculin.

Halep si Tecau pot alcatui o pereche ...de invidiat

Horia Tecau nu joaca in meciurile de simplu, o face – chiar foarte bine! – doar la dublu, alaturi de Jean Julien Rojer. Pentru primul turneu de Grand Slam al anului 2015 (Australian Open, in  ianuarie), Tecau s-a gandit sa se inscrie si in proba de dublu mixt. Iar alegerea lui Simona Halep, numarul 3 in clasamentul feminin. Nu este pentru prima data cand Horia insista pentru formarea acestei perechi, numai ca de data aceasta s-ar putea sa primeasca un raspuns afirmativ. „I-am propus Simonei ca atunci cand e pregatita sa joace alaturi de mine. Cred ca ne-am completa bine pe teren, la dublu mixt”, este convins Tecau.
In 2012, cel mai valoros  tenisman roman al momentului a cucerit titlul la dublu mixt la Australian Open, el facand pereche cu americanca Bethanie Mattek-Sands. Anul acesta, in ianuarie, Horia Tecau a ajuns iar pana in finala (impreuna cu indianca Sania Mirza). Obiectivul sau pentru editia de luna viitoare este accederea pana in semifinale la dublu masculin si, alaturi de Simona Halep, disputarea finalei la dublu mixt.

Francezii, uimiti de „frumoasa romanca”

Prestigioasa publicatie Tennis Temple (foto) lauda ascensiunea Simonei Halep in 2014, jucataore ajunsa pe locul 3 in clasamentul WTA. Jurnalistii francezi sunt uimiti ca o romanca a ajuns pe primul loc in topul celor mai populare jucatoare din lume: „Surpriza! Frumoasa romanca Simona Halep, un adevarat fenomen in 2014, a devenit cea mai populara jucatoare de tenis din lume, conform WTA. Ea se afla peste doua super-staruri precum Serena Williams si Maria Sarapova”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
513 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger