AcasăSPORTTecau castiga si-n 2014

Tecau castiga si-n 2014

Horia Tecau, campion absolut la Bucuresti

Perechea alcatuita din romanul Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer, principala favorita, a castigat titlul in proba de dublu a turneului de tenis BRD Nastase Tiriac Trophy.

Horia Tecau, campion absolut la Bucuresti

In finala de ieri, disputata la Arenele BNR din Bucuresti, Tecau si Rojer s-au impus in fata cuplului polonez Mariusz Fyrstenberg/ Marcin Matkowski (cap de serie nr.3), cu scorul de 6-4, 6-4. Tenismanul roman este la al treilea titlu consecutiv la turneul bucurestean, dupa ce in 2012 a castigat alaturi de suedezul Robert Lindstedt, iar in 2013 impreuna cu belarusul Max Mirnii. Alcatuita abia anul acesta, perechea Tecau/ Rojer a etalat la Bucuresti o omogenitate in crestere, cu un joc pragmatic, dovada ca in finala de a reusit break-urile decisive ca la manual, in game-ul 7. Pentru succesul final, Tecau si Rojer au primit 250 puncte ATP si un cec in valoare de 23.500 euro.

Nastase nu mai joaca in meciuri demonstrative

Fostul tenisman Ilie Nastase a declarat ca este posibil ca el sa nu mai joace in meciuri demonstrative, din cauza varstei: „Este inca un an, inca un turneu si trebuie sa tinem acest meci demonstrativ in continuare, chiar daca eu poate nu o sa mai joc. E adevarat, nu mai am varsta. Insa trebuie sa continuam, pentru ca treaba serioasa trebuie combinata intotdeauna cu putina gluma”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
66 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger