AcasăSPORTTecau: Am o chimie speciala cu Simona

Tecau: Am o chimie speciala cu Simona

Tecau si Halep, intr-un moment de afectiune

Perechea romana Simona Halep Horia Tecau s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu mixt la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

Tecau si Halep, intr-un moment de afectiune

In „optimi”, Halep si Tecau au trecut in doua seturi (6-2, 7-5) de cuplul Julia Goerges/ Nenad Zimonjic, meci care a durat putin peste o ora. Azi-noapte, cei doi urmau sa intalneasca perechea Martina Hingis/ Leander Paes (favoritii 4 ai turneului) pentru un loc in semifinale.
Campion la Wimbledon in acest an, Horia Tecau afirma ca se simte bine si se distreaza evoluand alaturi de Simona Halep la dublu: „A fost o experienta frumoasa, am jucat pe un teren mare, cu un public numeros; ma bucur ca au venit foarte multi romani, ne-am simtit bine, ne-am distrat. Imi place si chimia pe care o am cu Simona pe teren, dar si modul in care ea joaca tenis. Suntem prieteni, ne cunoastem de cand eram copii la scoala sportiva din Constanta…”. Despre meciurile la dublu, Tecau spune ca nu si-a fixat inca un obiectiv si prefera sa ia fiecare partida pe rand: „Am avut noroc in turul 2, cand adversarii s-au retras si noi am avut o zi libera. A fost bine pentru echipa noastra, fiindca Rojer (n.n. – Jean Julien Rojer, partenerul sau de dublu) a fost putin accidentat la umar si astfel a avut timp sa se refaca. Ne simtim bine fizic, lovim mingea destul de puternic. Ne dorim sa castigam US Open, dar ne concentram pentru fiecare meci la rand”.

Surprize pe tabloul feminin

Continua surprizele la US Open, cel putin pe tabloul feminin. Ekaterina Makarova, una dintre jucatoarele cotate cu sanse la semifinale, a fost eliminata de Kristina Mladenovici, frumoasa frantuzoaica reusind in acest meci si lovitura turneului.
In sferturi va fi eliminat un alt nume mare, intrucat vor juca intre ele surorile Williams, Serena si Venus.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger