AcasăSPORTȚEAPĂ! Au dat 125 de dolari pe bilet și Messi n-a jucat...

ȚEAPĂ! Au dat 125 de dolari pe bilet și Messi n-a jucat niciun minut

Toți fanii lui Inter Miami (sau ai rivalelor) care cumpără bilete la meciurile acestei echipe își doresc, în principal, să-l vadă pe Lionel Messi pe teren. În Asia, la Hong Kong, suporterii au rămas dezamăgiți când au văzut că „Leo” nu joacă în partida cu echipa lor națională.

Ce a urmat, un imens scandal! Tribunele s-au unit și l-au huiduit îndelung pe David Beckham, patronul lui Inter Miami, pentru că argentinianul nu a apărut pe teren.

Messi a rămas pe bancă în ultimul meci amical din presezon jucat în China de americani. Peste 38.000 de spectatori au fost prezenți la Hong Kong Stadium pentru a-l vedea pe Messi …doar pe bancă.

Inter Miami s-a impus cu 4-1 și, chiar dacă au văzut un adevărat recital de goluri, spectatorii au rămas dezamăgiți. Au plătit cel puțin 125 de dolari pentru a-l vedea pe superstarul Messi stând pe bancă.

Conform TalkSport, la mijlocul reprizei secunde, 38.000 de oameni au început să strige „Îl vrem pe Messi!„.

Huiduielile s-au intensificat din minutul 80, când spectatorii au înțeles că argentinianul nu va intra pe teren. În plus, nici Luis Suarez nu a jucat în această partidă. Dintre vedete, doar Jordi Alba și Sergio Busquets au fost intrat, preț de o oră.

Antrenorul Gerardo Martino a explicat absența lui Messi, afirmând: „Înțelegem dezamăgirea suporterilor din cauza absenței lui Leo (Messi) și Luis Suarez. Ne-am fi dorit ca ei să joace măcar puțin, dar riscul era prea mare. Leo are o lovitură musculară”.

Messi a jucat doar șase minute în ultimul meci al echipei sale, în Arabia Saudită, săptămâna trecută. Rămâne de văzut dacă va debuta, pe 21 februarie, în noul sezon din MLS.

author avatar
Mihail Ioan
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger