AcasăSPORTTatarusanu vrea sa plece din Ghencea!

Tatarusanu vrea sa plece din Ghencea!

Tatarusanu vrea sa schimbe aerul dupa patru ani la Steaua

Nemultumit ca si-a pierdut postul de titular la Steaua, portarul Ciprian Tatarusanu se gandeste sa dea curs ofertelor venite din Franta.

Tatarusanu vrea sa schimbe aerul dupa patru ani la Steaua

Prezent pe teren in majoritatea meciurilor disputate de Steaua anul trecut, Tatarusanu a parut ca este departe de forma ideala, iar Laurentiu Reghecampf, noul tehnician al trupei din Ghencea, ia in calcul posibilitatea de a-i da mai multe sansei eternei rezerve Razvan Stanca. De altfel, goalkeeperul venit de la Universitatea Craiova a fost titularizat duminica seara, in amicalul cu Litex Loveci, castigat cu 3-0, spre nemultumirea lui Tatarusanu, care a aparat in repriza a doua, cand alaturi de el au jucat pustii Lupu, Nastasie, Puscas sau Filip.

Curtat insistent de mai multe echipe din Franta, Ciprian nu exclude un transfer in strainatate. Cele mai mari sanse de a-si adjudeca semnatura goalkeeperului de 26 de ani le are Stade Brest, formatie care ii garanteaza acestuia atat un salariu cel putin dublu fata de cel avut in Ghencea, cat si posibilitatea de a apara constant, romanul fiind vazut titular cert in dauna „anonimilor” Alexis Thebaux si Lionel Cappone.

author avatar
Cristi Ionita
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger