AcasăSPORTTatarusanu, un nou caz “Iker Casillas”

Tatarusanu, un nou caz “Iker Casillas”

Macedoneanul Martin Bogatinov nu a aterizat in Ghencea  doar pentru a-l concura pe Ciprian Tatarusanu. Noul portar al Stelei are in plan sa devina titular, fapt care ar putea crea un caz „Casillas” in tabara campioanei Romaniei.

Ciprian Tatarusanu este cel mai valoros portar pe care l-a avut Steaua in ultimii ani
Martin Bogatinov, un goalkeeper fara CV

La 27 de ani, Bogatinov are experienta si numeroase recomandari, ultima data chiar de brazilianul Eric de Oliveira, pe care l-a avut coleg pentru cateva luni la Karpati Lvov. Cam in aceeasi situatie a fost anul trecut si Diego Lopez, adus la Real Madrid intr-un moment in care, desi accidentat, Iker Casillas deranja conducerea – atat pe cea executiva, cat si pe tehnica. Din titular incontestabil al echipei nationale si lider (in calitate de capitan) absolute al vestiarului de pe „Santiago Bernabeu”, Casillas s-a trezit azvarlit pe banca de rezerve de Jose Mourinho; decizie pastrata in acest sezon si de noul antrenor, italianul Carlo Ancelotti!

Intrat in ultimele sase luni de contract cu Steaua, Ciprian Tatarusanu refuza sa semneze un nou angajament, spre disperarea sefilor din Ghencea. La finalul sezonului in curs, este liber sa plece la orice club doreste si isi va putea negocia altfel pretentiile salariale. Ca reactie la atitudinea internationalului, familia Prodan (impresar) – Reghecampf (antrenor) l-a adus la echipa pe macedoneanul Martin Bogatinov, ramas fara loc de munca (n-a mai aparat din mai 2013!) dupa un diferend financiar cu gruparea din Lvov. Oricate explicatii ar da, este limpede ca oficialii Stelei ii arata pisica lui Tatarusanu, care din capitan si titular poate ajunge rezerva, ca madrilenul Casillas!

Contract de 12.000 de euro lunar

Venit in Bucuresti direct de la Skojpe cu masina personala, Martin Bogatinov a trecut cu bine ieri dimineata testele medicale la care a fost supus. Apoi, in prezenta impresarului Anamaria Prodan, macedoneanul a semnat contractul care-i garanteaza lunar 12.000 de euro. Inclus deja in lotul pentru Spania, unde Steaua va efectua primul cantonament extern al iernii, Bogatinov a primit echipamentul de joc, urmand a evolua cu numarul 86 pe tricou.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
701 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger