AcasăRecomandariTatarusanu si Szukala se acuza reciproc pentru infrangerea cu Schalke!

Tatarusanu si Szukala se acuza reciproc pentru infrangerea cu Schalke!

Esecul din Germania a dinamitat atmosfera in tabara campioanei. Intre Ciprian Tatarusanu si Lukasz Szukala s-a iscat un conflict deschis pornit de la golul de 1-0 marcat de nemti, faza in care portarul roman si fundasul polonez se acuza reciproc de vina.

Tatarusanu si Szukala s-au certat dupa golul marcat de japonezul Uchida
Szukala
Uchida

Steaua lui Laurentiu Reghecampf s-a pregatit un an pentru debutul in grupele Ligii Campionilor si, dupa doua tururi preliminare si un play-off, a dat cu mucii in fasole la primul meci. Frustrare maxima, mai ales ca, inaintea partidei, la sosirea in Germania, delegatia „militara” si-a anuntat intentiile razboinice, antrenorul declarand un obiectiv cat se poate de indraznet: „N-am venit sa ne aparam, vrem victoria si putem s-o obtinem!”. In minutul 67, precum un castel de nisip, defensiva „ros-albastra” s-a prabusit, la o faza in care Ciprian Tatarusanu si Lukasz Szukala s-au invitat reciproc sa respinga mingea. Reprosurile facute unul altuia imediat, pe gazon, au continuat la vestiare, acolo unde fiecare a-ncercat sa-l culpabilizeze pe celalalt pentru golul primit. „Sa zicem ca a fost greseala la gol, desi a fost, de fapt, foarte mult noroc pentru Schalke. Eu am lasat mingea sa treaca pentru ca sa nu o deviez, cumva, in poarta. Am simtit ca nu ajung sa fiu intr-o pozitie din care sa resping bine balonul”, si-a explicat polonezul pasivitatea la faza respectiva. La randul lui, portarul nationalei a evitat sa comenteze faza, dar l-a taxat pe Szukala chiar pe teren, dupa reusita nemtilor: „Eu vorbesc cand ies, iar acum n-am zis nimic!”.

Fost mare international, Bogdan Stelea da vina pe fundasul central: „Sub nicio forma n-a gresit Tatarusanu. Este eroarea lui Szukala. Se duce pe minge, apoi o lasa sa treaca. Ciprian se astepta sa o degajeze cu capul si sunt convins ca nici nu i-a strigat nimic, ceva de genul «las-o, e a mea!». E o mare eroare a lui Szukala, acolo, un fundas trebuie sa dea in minge!”. Nu de aceeasi parere este si Basarab Panduru, mijlocas de creatie al Stelei in anii ’90: „Dar Tatarusanu de ce nu e vinovat?! El sta corect in poarta, el de ce nu trebuie sa intervina la aceasta minge?!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger