AcasăSPORTTatarusanu, intre OSC Lille si Brest

Tatarusanu, intre OSC Lille si Brest

Ciprian Tatarusanu este de trei ani la Steaua

Steaua incearca sa-l inlocuiasca in poarta cu lusitanul Mario Felgueiras, aflat sub contract cu Rio Ave, dar imprumutat la FC Brasov.

Ciprian Tatarusanu este de trei ani la Steaua

Multumiti de prestatiile portughezului in sezonul recent incheiat, brasovenii au obtinut de la Rio Ave prelungirea imprumutului lui Mario Felgueiras pentru inca un an. Actele au fost semnate saptamana trecuta, inainte de disputarea ultimei etape din Liga 1. Totusi, Steaua a intrat pe fir si incearca in aceste zile sa rezolve, cumva, transferul lui Felgueiras. Conducerea „stegarilor” ameninta cu FIFA si UEFA, surse din anturajul finantatorului Ioan Neculaie afirmand ca patronul gruparii de sub Tampa ii va cere lui Gigi Becali despagubiri de un milion de euro. Motivul pentru care bucurestenii il vor cu disperare pe Mario Felgueiras este ca titularul Ciprian Tatarusanu va fi vandut in Franta. Internationalul Stelei are oferte de la OSC Lille (locul 3 in Ligue 1) si Brest (locul 15), cele mai mari sanse avandu-le fosta campioana din Hexagon.

Fara concurenta

Antrenorul Rudy Garcia s-a bazat la Lille in editia trecuta de campionat pe Mickael Landreau, insa cei 33 de ani atarna greu pentru reflexele veteranului. Cu adevarat ingrijoratoare este situatia si la nivelul bancii de rezerve: Barel Mouko are 33 de ani, iar Vincent Enyeama (29 de ani) n-a prins niciun minut in acest sezon.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
448 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger