AcasăSPORTTatarusanu, discutii avansate cu o fosta campioana a Europei

Tatarusanu, discutii avansate cu o fosta campioana a Europei

Desi era dat ca si transferat la AC Fiorentina, Ciprian Tatarusanu, goalkeeperul numarul unu al Stelei, are sanse mari sa ajunga la o alta echipa de top din Italia.

Tatarusanu a ajuns sa fie unul dintre cei mai curtati portari din Europa, avand avantajul ca poate fi luat la parametrii zero, deoarece in vara isi incheie socotelile cu Steaua.

AC Fiorentina, Napoli, Tottenham, AS Roma, Olympiakos Pireu si Olympique Marseille sunt doar cateva dintre formatiile care s-au interesat de serviciile lui Tatarusanu, iar Firenze parea cea mai sigura destinatie pentru goalkeeperul Stelei.

Totusi, italienii de la calciomercato.com au aruncat, miercuri, bomba, sustinand ca Tatarusanu este foarte aproape sa semneze cu AC Milan.

Fosta campioana a Europei traverseaza un sezon mizerabil, fiind in pericol sa rateze calificarea in cupele europene, iar oficialii gruparii de pe San Siro mizeaza pe o remaniere semnificativa a lotului, actiune care ar putea incepe chiar de la capitolul „portari”.

Oficialii lui Milan s-au saturat de experimente „old-school” precum Abbiati (37 de ani), Marco Amelia (32 de ani) sau Ferdinando Coppola (36 de ani) si vor sa-l aduca pe Tatarusanu (28 de ani), un goalkeeper asemanat cu Victor Valdes, de la FC Barcelona, si despre care se spune ca poate apara lejer 10 ani la cel mai inalt nivel.

author avatar
Cristi Ionita
312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger